Historie​

Første gang arrangementet løb af stablen, var i 1999.

En gammel sølvvarer fabrik på 1300 m2 dannede rammen og ca. 800 gæster fandt vej til de ydmyge faciliteter.

Siden flyttede vi til Messe C i Fredericia, fylder mellem 10-13.000 m2, har stande fra Sverige, Tyskland, Holland, England, Danmark og antallet af besøgende, der fylder luften med drømme om sommer og den åbne landevej har været stødt stigende.

Ideen bag dette arrangement

Motorcykelkulturen er sammensat af utrolig mange forgreninger, som hver især bevæger sig i utallige retninger. Fælles for dem alle er dog: det er den samme asfalt vi køre på, den samme sol/vind/regn vi får i ansigtet og for os alle, er det sociale, en meget stor del af det, at køre motorcykel.

Vinteren er en hård tid for en motorcyklist, ikke nok med vi ikke kan komme ud at rulle, men de skønne MC arrangementer som sommeren er fyldt med, syntes meget langt væk og vores behov for, at møde andre MC’ister, kigge på flotte maskiner og fortælle løgnehistorier, de har ringe vilkår om vinteren. At arrangementet kunne blive mit spæde bidrag til, at rette lidt op på det, var nok det, der i første omgang, satte gang i Forever 2 Wheels.

FTW

FTW er en bogstav kombination, der er blevet brugt i MC kredse i mange år. Jeg tænkte, at disse 3 bogstaver måtte kunne omskrives til noget positivt, i stedet for Fuck The World, og sådan opstod navnet på udstillingen, Forever Two Wheels.​

Adresseoplysninger

​Forever 2 Wheels

Violvej 29

7000 Fredericia

Kontaktoplysninger

Tlf.: +45 20 92 79 51

Mail: info@forever2wheels.dk 

CVR: 25709659